Particulier

Overweegt u om uw inrit te laten vervangen of uw tuin aan te passen met een nieuw terras dan bent u bij Voets Wegenbouw aan het juiste adres.
Of het nu gaat om stenen, tegels, natuursteen of ambachtelijk straatwerk, wij kunnen alles voor u maken!
Wij geven u graag advies over welk bestratingsmateriaal het meest geschikt is, de afwatering en de afstemming op de omgeving.
Uiteraard is hierbij de vorm, de grootte, de kleur en het legverband van belang.
Door onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij deze keuze.

Zie ook onze voorbeeldprojecten!

Bedrijven

Met het aanleggen van bedrijfsterreinen heeft Voets Wegenbouw jarenlange ervaring. Van de aanleg van parkeervakken, bedrijfsinritten tot een complete terreininrichting, wij kunnen dit voor u verzorgen. Door gebruik te maken van onze eigen machines en hulpmiddelen kunnen we de werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren!
Ook voor het onderhoud en renovatie zijn wij u graag van dienst. Uw bedrijventerrein is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf!

Grondwerk

Bij het aanleggen van een inrit, terras of terreininrichting horen ook grondwerkzaamheden. Met onze eigen minigraver en loader kunnen wij diverse grondwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het spitten van de ondergrond of de bestaande grond ontgraven en afvoeren. Maar ook het leveren en aanbrengen van het benodigde zand voor het nieuwe staatwerk kunnen wij verzorgen!
Goed uitgevoerd grondwerk vormt immers de basis voor een goed eindresultaat!